nedelja, 29. september 2019

Znova bo stopil v čevlje Supermana


Za vse oboževalce Supermana oziroma bolje rečeno za vse oboževalce ameriške serije Smallville imamo čudovito novico. Pred kratkim so ustvarjalci serije Puščica (Arrow) potrdili, da bo 42-letni ameriški igralec Tom Welling znova stopil v čevlje Clarka Kenta ter posledično tudi Supermana. Namreč ustvarjalci serije Puščica (Arrow) pripravljajo tako imenovan crossover, v katerem bo Tom znova stopil v čevlje lika, od katerega se je poslovil leta 2011.

Soustvarjalec in producent serije Puščica (Arrow), Marc Guggenheim, je razkril, da so se med snemanji te serije v zadnjih osmih letih ves čas opirali na serijo Smallville. "Če povem kratko in jedrnato, serija Puščica in svet imenovan Arrowverse ne bi obstajala, če ne bi bilo serije Smallville. Ko smo pričeli razmišljati o projektu Crisis on infinite earths, je bila naša prioriteta prepričati Toma, da se vrne in znova stopi v čevlje Clarka Kenta," je dejal.





Crisis on infinite earths bo sestavljen iz petih epizod, v katerih se bo srečalo več superjunakov iz različnih serij produkcijskih hiš Warner in DC: Flash (The Flash), Legens of tomorrow, Supergril, Puščica (Arrow) in Batwoman. Prve tri epizode se bodo na ameriških televizijskih zaslonih predvajale že v mesecu decembru, preostali dve pa januarja prihodnje leto.

Ni komentarjev:

Objavite komentar