nedelja, 15. september 2019

Želi si nastopiti v filmu Hitri in drzni ... če le ne bo rabil voziti nobenega avtomobila


Hitri in drzni (Fast and furious) je ena najbolj priljubljenih franšiz filmov današnjega časa, v kateri so tokom let nastopila znana igralska imena, kot so Idris Elba, Charlize Theron in Helen Mirren. Nič nenavadnega ni, da je angleški igralec Daniel Radcliffe izrazil željo, da bi se pridružil igralski zasedbi, toda pod enim pogojem: da nastopi v vlogi lika, kateremu ni potrebno sesti za volan.

"Ali v devetem filmu Hitri in drzni obstaja kakšen lik, kateremu ni potrebno sesti za volan?"se je 30-letni igralec pošalil v intervjuju za MTVNews. Če takšne vloge v filmu še niso ustvarili, ima zvezdnik sage filmov o Harryju Potterju zanje pripravljen predlog. "Recimo, da v filmu poteka velika operacija, ki bo glavnim junakom prinesla ogromno denarno korist. Potrebovali bodo nekoga, ki bo poskrbel za njihove davke. Brez dvoma bi v zgodbo lahko umestili kakšnega računovodjo," je dejal.





Kot kaže Daniel ni ravno vešč voznik v resničnem življenju. "Odkrito povedano ne, nisem ravno dober voznik. Imam vozniško dovoljenje, a sem si ga pridobil izključno zato, da lahko avtomobile vozim na snemanjih. V zasebnem življenju ne vozim. To je ena tistih stvari, ki mi ne gre dobro od rok," je iskreno priznal.

Kljub temu pa bi se igralec brez dvoma izvrstno znašel v akcijskih prizorih. "Med snemanji filmov o Harryju Potterju je bilo ogromno podobnih prizorov, zaradi katerih sem se moral marsičesa naučiti. Zame je bila to dobra šola, čeprav teh izkušenj najverjetneje ne bi mogel uporabiti v akcijskem filmu. Mislim, da nisem ravno primeren kandidat za nastopanje v akcijskih filmih," je še dodal igralec.

Ni komentarjev:

Objavite komentar