ponedeljek, 23. september 2019

Svojo najnovejšo pesem je v celoti ustvaril v enem samem dnevu


Niall Horan je svojo najnovejšo pesem ustvaril v enem samem dnevu. 26-letni pevec in nekdanji član skupine One Direction, se pripravlja na izid nove pesmi z naslovom Nice to meet ya, ki je hkrati tudi prva pesem iz njegovega drugega samostojnega studijskega albuma. Soavtorica pesmi, Ruth-Anne Cunningham, je razkrila, da sta besedilo pesmi in melodijo ustvarila v enem samem dnevu.

"Med ustvarjanjem Niallovega drugega albuma nisva preživela veliko časa skupaj, ker sem bila jaz na turneji. Toda imela sva dva dneva. Pesem Nice to meet ya sva ustvarila prvi dan, drugi dan pa je sam napisal besedilo še ene pesmi. Vesela sem, in prepričana, da res ustvarjava magijo, ko skupaj piševa pesmi," je za OfficialCharts.com dejala Ruth-Anne.





View this post on Instagram

A post shared by Niall Horan (@niallhoran) on

Niall in Ruth-Anne sta se spoznala zatem, ko je ona za skupino One Direction napisala pesem Where do broken hearts go, ki se nahaja na njihovem albumu Four. Kasneje je irska pevka s skupino sodelovala tudi pri ustvarjanju albuma 'Made in the A.M.'.

Kasneje je Niall 34-letno pevko poklical ,ko se je podajal na samostojno glasbeno pot in jo prosil, da bi mu pomagala pri ustvarjanju pesmi za njegov prvi samostojni studijski album Flicker.

Ni komentarjev:

Objavite komentar