torek, 17. september 2019

Za njun razhod je izvedel preko družbenih omrežij


Sredi meseca avgusta, ko sta bila poročena šele dobrih osem mesecev, sta igralec Liam Hemsworth in pevka Miley Cyrus, preko uradne izjave za javnost sporočila, da je njuna skupna pot prišla do zaključka in bosta na sodišče vložila vlogo za razvezo. Vendar kot kaže dvojina, ki je bila uporabljena v izjavi, ni povsem pravilna.

Po besedah neimenovanih virov, ki so blizu igralcu, se Liamu niti sanjalo ni, kaj namerava storiti njegova žena in je novico o njuni ločitvi izvedel kar iz družbenih omrežij, ko je na ženinem profilu videl in prebral uradno izjavo za javnost.





View this post on Instagram

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Ker igralec o načrtih svoje žene ni bil seznanjen, je najbrž tudi sprejemljivo, da se je tako pozno odzval na novico. Kljub temu je ostal kavalir in medijem dal jasno vedeti, da o tej temi javno ne bo govoril. "Kot ste že prebrali v uradni izjavi za javnost, sva se z Miley pred kratkim odločila raziti in. Želim ji obilo zdravja in sreče na njeni nadaljnji poti. To je zasebna zadeva, o kateri nisem in ne bom podajal uradnih izjav. Vsi članki, v kateri bodo citirali moje izjave, so lažni. Mir in ljubezen," se je igralec odzval na novico.

Kot kaže je v njunem zakonu že nekaj časa škripalo, a se vseeno zdi nekoliko nepošteno in neverjetno, da je Liam zadnji izvedel novico o njuni razvezi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar