nedelja, 15. september 2019

Pri Netflixu pripravljajo film z Millie Bobby Brown v glavni vlogi


Produkcijska hiša Netflix je pred nekaj dnevi potrdila, da se pripravljajo na snemanja filma, v katerem bo v glavni vlogi nastopila komaj 15-letna angleška igralka Millie Bobby Brown, v svetu najbolje poznana po eni glavnih vlog v seriji Stranger things. Družbo v glavni vlogi ji bo delala tudi njena starejša sestra Paige Brown.


V filmu, ki bo nosil naslov A time lost, bomo sledili zgodbi o sporu med dvema družinama v regiji Long Island (Nueva York), v katerem bo dolgoletni spor dosegel kritično točko, ko bo ena od najstniških hčera diagnosticirana z rakom.





Scenarij tega novega projekta bo temeljil na zgodbi, ki sta jo napisali ravno sestri Brown, ki bosta tudi odigrali glavni vlogi. Pri pripravi končnega scenarija bo mladima igralkama na pomoč priskočila tudi scenaristka Anna Klassen. "Produkcijski hiši Netflix sva zelo hvaležni za izkazano zaupanje, ki so nama ga izkazali pri tej zgodbi, ki sva jo ustvarjali več let. Gre za zgodbo o prijateljstvu in družini, na nek način pa sva se potrudili v scenariju pokazati, kako premagati vse ovire, ko se zdi, da se je cel svet zgrnil nate. V to delo je bilo vloženo ogromno ljubezni," sta sestri Brown zapisali v uradni izjavi za javnost. Poleg tega, da sta sestri za ta projekt napisali scenarij in bosta nastopili v glavnih vlogah, se bosta preizkusili tudi v vlogah producentk.

Podpredsednica Netflixovih neodvisnih filmskih in dokumentarnih projektov, Lisa Nishimura, je razkrila, da ima Millie izjemen ustvarjalni talent. "Veliko srečo smo imeli, da se je naši družini pridružila že na samem začetku svoje poklicne poti. Zelo vznemirljivo je spremljati, kako bo na velika platna ponesla svojo lastno vizijo, tokrat kot scenaristka in producentka, v čemer pa si izkušnjo deli s svojo sestro," je dejala Lisa.


15-letna Millie Bobby Brown je v svetu poznana po vlogi Eleven v Netflixovi seriji Stranger things, ki je gledalce pred kratkim razveselila že s svojo tretjo sezono. Na velikih platnih se je mlada igralka gledalcem predstavila v filmu Godzila II: Kralj pošasti (Godzilla: King of the monsters).

Mlada igralka pa je že dobro leto dni ambasadorka dobre volje dobrodelne organizacije Unicef. "Postala bom glas otrok in najstnikov, katerih glasovi so bili predolgo časa utišani. Javno bom osvetlila vprašanja, zaradi katerih mladi trpijo na vseh koncih sveta," je Millie Bobby dejala na tiskovni konferenci, na kateri so jo pri Unicefu predstavili kot uradno ambasadorko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar