sobota, 7. september 2019

Razkrila je največjo napako, ki jo je naredila v razmerju z Robertom Pattisonom


Kristen Stewart, ki se je pri nas spominjamo po vlogi Belle Swan iz mladinskega fenomena Somrak (Twilight), je v intervjuju za Harper´s Bazar razkrila, da sta z Robertom Pattisonom v razmerju največjo napako naredila, ker sta se trudila svoje razmerje prikriti pred očmi javnosti. Takrat je bila prepričana, da bo na tak način zaščitila svojo kariero.

"Oba sva nenehno drug drugega opozarjala, da o najinem razmerju in najini zasebnosti v javnosti ne bova razpravljala. Tega dogovora sva se vedno držala, saj sva bila prepričana, da se te stvari tičejo samo naju. Toda v najinih prizadevanjih po nadzoru na tem delom najinih življenj sva preveč izgubila," je priznala 29-letna igralka.




A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewartx) on

Glavna igralka nove različice filmov Charlijevi angelčki (Charlie's angels) je v tem istem intervjuju razkrila tudi, da je bila v preteklih mesecih deležna številnih diskriminatorskih komentarjev, s katerimi so ji govorili, da bi lahko nastopala v filmih produkcijske hiše Marvel, če se v javnosti ne bi z roko v roki sprehajala s svojo punco. "Izkazalo se je, da me delo s takšno vrsto ljudi niti najmanj ne zanima," je priznala igralka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar