ponedeljek, 23. september 2019

Želi si oživiti serijo Seks v mestu


Ameriška igralka Sarah Jessica Parker je odprta za idejo o ponovni oživitvi serije Seks v mestu (Sex and the city), hkrati pa jo zelo zanima, kakšni bi bili liki iz serije danes, v eri gibanja #MeToo.

"Zelo težko je ignorirati želje in neme krike v glavi, ki zahtevajo ponovno oživitev serije. Toda snemanju samo nekaj novih delov serije Seks v mestu ne bi rekla ravno nadaljevanje projekta, temveč bi zadevo označila kot preprosti pregled razvoja likov in njihov odziv na dogajanje v sodobnem času," je dejala igralka, ki je v HBO-jevi seriji nastopala v vlogi Carrie Bradshaw.





54-letna igralka bi z veseljem znova stopila v Carriejine čevlje in se družila z njeno skupino prijateljic, ki so svoj čas osvajale gledalce po vsem svetu. "Rada bi videla, kako so se liki v zgodbi v tem času spremenili. Radovedna sem, saj se je svet v tem času močno spremenil. Tokrat bi morali v zgodbo vključiti vso to novo tehnologijo, bolj kot karkoli pa me zanima, kako bi na like vplivala politika in žensko gibanje #MeToo. Prepričana sem, da bi Carrie Bradshaw na ti dve temi brez dvoma z največjim veseljem glasno delila svoje mnenje," je še dodala. igralka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar