torek, 20. avgust 2019

Poročil se je!


Dwayne Johnson, bolje poznan pod vzdevkom The Rock, je na družbenih omrežjih javnosti sporočil, da se je pretekli konec tedna poročil s svojo srčno izbranko, Lauren Hashian.


Poroka, do katere je prišlo na Havajih, je bila organizirana na diskreten način, skorajda na skrivaj, saj sta si z ženo želela majhnega in intimnega obreda. Kljub temu je 47-letni igralec ta veseli trenutek nekaj ur kasneje delil na družbenih omrežjih, s čimer je zelo presenetil svoje sledilce.





Na obeh objavljenih fotografijah je par moč videti v belih oblačilih, nevesta je nosila belo vezeno obleko z vzorcem rož, medtem ko je ženin belim hlačam in srajci dodal havajski pridih z vencem spletenim iz rož in listov.

Ker je igralec na fotografijah pokazal samo ženina in nevesto, ni znano ali sta se poročila na skrivaj ali pa sta na poroko povabila tudi kakšnega svata. 

The Rock se je želel poročiti že pred dobrima dvema letoma, a je bila Laurenina nosečnost tista, ki je spremenila njune načrte, saj  si le ta ni želela na poročnih fotografijah pozirati z nosečniškim trebuhom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar