sreda, 28. avgust 2019

Navdušila je s prvo fotografijo v vlogi Cruelle de Vil


Emma Stone je navdušila javnost, ko je bila na prireditvi Expo D23 razkrita njena prva uradna fotografija v vlogi Cruelle de Vil, ene najbolj emblematičnih zlobnic iz Disneyjevih pravljic in filmov.

Že nekaj časa so v medijih krožile govorice, da bo privlačna in vedno nasmejana Emma Stone nastopila v glavni vlogi nove različice klasičnega Disneyjevega filma 101 dalmatinec (101 Dalmatians), katerega premiera v kinematografih po vsem svetu je predvidena maja 2021.

Prva uradna fotografija iz snemanj filma, ki bo tokrat nosil preprosto ime Cruella, v katerem bo 30-letna ameriška igralka nastopila v vlogi Cruelle de Vil, ženske, ki je obsedena z ustvarjanjem krznenih plaščev iz živalskih kož, je bila predstavljena na uradni prireditvi D23, ki je konec preteklega tedna potekala v Los Angelesu. Emma je na družbenih omrežjih s to fotografijo naredila velik vtis, saj je praktično neprepoznavna.





V samem središču fotografije vidimo Emmo Stone, ki je svojo običajno pričesko zamenjala za skodrane lase, pobarvane v beli in črni barvi. Močno je naličena, na povodcu pa drži tri dalmatince. V ozadju lahko vidimo tudi Horacia, v vlogi katerega nastopa Paul Walter Hauser, in Gasparja, v vlogi katerega nastopa Joel Fry.

Seveda se moramo ob tem spomniti na leto 1996, ko je vlogo Cruelle de Vil mojstrsko odigrala ameriška igralka Glenn Close.


Ni komentarjev:

Objavite komentar