sreda, 28. avgust 2019

Ločitev je bila zanjo zelo težka preizkušnja


Angelina Jolie je prvič javno spregovorila o ločitvi od Brada Pitta, vse skupaj pa je opisala kot zelo zapleten postopek, ki je zahteval kar tri leta njunih življenj, preden sta z Bradom uspela vse zahteve vključiti v dogovore ob ločitvi.

Izšel je napovednik četrte in hkrati tudi zadnje sezone serije Mr. Robot


Od zaključka tretje sezone serije Mr. Robot na ameriških televizijskih zaslonih sta minili že skoraj dve leti, pred le nekaj urami pa je bil na YouTubu objavljen napovednik četrte in hkrati tudi zadnje sezone te priljubljene serije, v kateri se bo razpletla marsikatera skrivnost.

Navdušila je s prvo fotografijo v vlogi Cruelle de Vil


Emma Stone je navdušila javnost, ko je bila na prireditvi Expo D23 razkrita njena prva uradna fotografija v vlogi Cruelle de Vil, ene najbolj emblematičnih zlobnic iz Disneyjevih pravljic in filmov.

Že nekaj časa so v medijih krožile govorice, da bo privlačna in vedno nasmejana Emma Stone nastopila v glavni vlogi nove različice klasičnega Disneyjevega filma 101 dalmatinec (101 Dalmatians), katerega premiera v kinematografih po vsem svetu je predvidena maja 2021.

torek, 20. avgust 2019

Poročil se je!


Dwayne Johnson, bolje poznan pod vzdevkom The Rock, je na družbenih omrežjih javnosti sporočil, da se je pretekli konec tedna poročil s svojo srčno izbranko, Lauren Hashian.

Kaj se je zgodilo z domnevnimi izgubljenimi fotografijami golega trupla Marilyn Monroe?


Fotograf  Leigh Wiener, ki je leta 1962 v fotografski objektiv ujel več posnetkov golega trupla Marylin Monroe, je kar dva filma s temi fotografijami skril na neznanem kraju, je v eni izmed FOX-ovih serij razkril njegov sin.

Imela sta zabavo v pižamah


Emma Watson in Tom Felton sta javnosti pokazala, da zasebno še vedno preživljata skupne trenutke, s čimer sta potrdila tesne prijateljske vezi, ki so se med njima razvile med snemanji filmov o Harryju Potterju.