četrtek, 21. november 2019

Po 11. letih se vrača k igralskemu poklicu

Foto: Disney

Ameriški igralec Adam Lamberg se vrača v snemalne forume, saj bo znova stopil v čevlje ikoničnega lika Davida 'Gorda' Gordona, najboljšega prijatelja Lizzie McGuire v istoimenski Disneyjevi seriji.

Igralka in pevka Hilary Duff je za Disney+, novo spletno platformo produkcijske hiše Walt Disney, posnela kratek video, v katerem je javnosti razkrila, da se v ponovni obuditvi zgoraj omenjene serije na televizijske zaslone že v kratkem vrača celotna družina McGuire, takrat pa se je 32-letni zvezdnici pred kamero pridružil tudi Adam in razkril, da se v zgodbo vrača tudi on.


Adam je v vlogi Gorda nastopal med leti 2001 in 2004. Nastopal je v vlogi Lizziejinega najboljšega prijatelja in svojemu sarkazmu navkljub ji je vedno dajal najboljše nasvete. Seveda je bil tudi zaljubljen v glavno junakinjo. Po zaključku tega projekta je 35-letni igralec leta 2005 nastopil v komediji 'When do we eat?' tri leta kasneje pa se je od igralskega poklica poslovil z glavno vlogo v filmu Beautiful loser.


Potrebno je omeniti, da so igralci Jake Thomas, Hallie Todd in Robert Carradine, ki so v seriji nastopili v vlogi ožjih družinskih članov glavne junakinje, prav tako potrdili svoje sodelovanje v seriji.

V tem trenutku je o tem projektu znano le, da bo Lizzie McGuire tokrat stara skoraj 30 let in ima svojo sanjsko službo in na nek način skoraj popolno življenje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar